Palvelut

"Talo tehdään seinistä ja parruista, koti rakennetaan rakkaudesta ja unelmista"

Mittee tarjovvaa?

Aatos tarjoaa hoitokodin asiakkaille tuettuja asumis-, hoito- , kuntoutus-, ja virikepalveluja ympärivuorokautisena toimintana. Henkilökunta on perehtynyt ja kouluttautunut palliatiiviseen- ja saattohoitoon, täten asiakkaiden hoitaminen voidaan toteuttaa yhteistyössä perusterveydenhuollon kanssa laadukkaasti elämän loppuun saakka.

Asukaspaikkoja on yhteensä 33, joista yhden hengen huoneita on 25, jotka ovat n. 20 m2 kokoisia. Kahden hengen huoneita on neljä. Nämä ovat tarkoitettu pääsääntöisesti pariskuntien asumista varten ja ovat kooltaan 22-26 m2. Huoneissa on omat wc:t. Yhteisiä tiloja hoitokodissa on yhteensä kolme, yläkerran oleskelutiloja kaksi ja alakerrassa oleskelu- ja ruokailutila. Tilat on suunniteltu huomioiden ikääntyvien ja muistisairaiden tarpeet. Koska hoitokoti on kaksikerroksinen, hoitokotiin on asennettu hissi. Hoitokodissa on valmistuskeittiö, jossa henkilökunta valmistaa herkullista ja terveellistä kotiruokaa. Aidattu pihapiiri on suunniteltu esteettömäksi ja turvalliseksi.

Tarjoamme myös kotihoidon palveluita erillisen sopimuksen mukaan asiakkaan kotiin.

Lisäpalveluinamme tarjoamme myös työnohjausta, seksuaalineuvontaa sekä koulutusta ja konsultointia ja puhevammaisten tulkkipalvelu.